Selecteer een pagina

Marc vd S wint 1e Grote 70jaar GO Online InformatieQuiz

Door Redactie

30 maart 2020

Maandagmiddag 30 maart was het dan eindelijk zover. Het 1e event in het kader van de 70e verjaardag van GO opleidingen. De huidige ontwikkelingen hebben gezorgd voor een aanpassing van de verschillende geplande festiviteiten en activiteiten. Maar dat is logisch. Maar omdat we toch wilden starten, haalden we de InformatieQuiz een paar maanden naar voren.

60 enthousiaste vakgenoten meldden zich aan voor de 1e Grote 70jaar GO Online InformatieQuiz. Niet iedereen haalde, door een Ziggo storing, de virtuele quiz/omgeving, maar uiteindelijk gingen we met 48 deelnemers van start. Maar liefst 70 vragen kregen ze via ZOOM en Mentimeter voor de kiezen (en op het scherm).

De meeste vragen hadden op een of andere manier wel te maken met Informatie, Informatiebeheer en Informatiedienstverlening of de actualiteit. Daarom konden artiesten als U2, the Police en Hans Dorrestijn hun opwachting maken teĀ  midden van vragen over internet, social media, archief en de bibliotheek. Zelfs de Dik Voormekaar Show en JFK kwamen nog even voorbij.

Het was lang een spannende strijd, maar 3 vragen voor het einde had Marc vd S zijn voorsprong zodanig uitgebouwd dat zijn concurrenten zich moesten richten op de ereplaatsen. Reinier en Eddy mogen zich ook gaan verheugen op een pakketje bij de post. Zij werden 2e en 3e. Een ereplaats was er ook voor Betske. Zij nam de zo felbegeerde 27e plaats voor haar rekening. Felbegeerd omdat deze plek recht gaf op een prijs.

Wij vonden het een geslaagde middag. Hier een daar een technisch blipje, maar overall een mooie aftrap van ons jubileum jaar.

Houd de agenda op deze website in de gaten voor de volgende events. Al dan niet online.

Voor nu; blijf gezond en hopelijk snel tot ziens!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook deze artikelen …

GO Opleidingen bestaat 70 jaar

GO Opleidingen bestaat 70 jaar

In september 1950 start de Gemeenschappelijke Opleidingscommissie met een zestal cursussen voormedewerkers in wat we...

Leren digitaal te denken!

Leren digitaal te denken!

Als opleider in het vakgebied van de informatiedienstverlening is het van groot belang om de trends en ontwikkelingen...